Et nyt og spændende samlingssted for alt,
der har med lammekød at gøre

Lam. Lækkert, nemt og sjovt er en ny kampagne,
der er lanceret med støtte fra den europæiske union

Dette er stedet, hvor du kan finde alt, hvad du vil at vide om lammekød.

Hurtige og nemme opskrifter, der er tilpasset årstiden, og som er udarbejdet af nogle af de allerbedste kokke. Få nyttige tips, der hjælper dig med at vælge den rigtige type lammekød og de bedste udskæringer, når du køber ind. Du vil også finde information om, hvorfor opdræt af lam er vigtigt at støtte, og hvad dette erhverv betyder for landdistrikterne i England, Irland og Frankrig.

Da kampagnen er finansieret med støtte fra EU, er den resultatet af et tæt samarbejde mellem de tre fødevare- og landbrugssammenslutninger i Storbritannien, Irland og Frankrig.


Lam. Lækkert, nemt og sjovt!

Bollywood

Rock

ADHB er organisationen for okse- og lammekødsproducenter i England. Vi har til opgave at øge rentabiliteten og bæredygtigheden i den engelske oksekød- og lammekøds sektoren. Vores mål er:

  • At hjælpe producenterne med at blive mere effektive
  • At tilføje merværdi til okse- og lammekødsindustrien

http://www.ahdb.org.uk/

Det Irske fødevarefællesskab er den irske fødevare -, drikkevare- og gartneribranches handels-, udviklings- og markedsføringsorganisation, der blev grundlagt i 1994. Vores prioriteter er at fokusere på at opbygge Irlands ry som verdens førende inden for bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion med en premium positionering på markedet; øge konkurrenceevnen ved at støtte innovation og opbygning af kapacitet; opbygge eksport til specielt udvalgte høj-potentielle eksportmarkeder; og støtte et pulserende hjemmemarked. I 2012 lancerede Bia Origin Green - et omfattende udviklingsprojekt omkring bæredygtighed for at styrke omdømmet for Irlands fødevare- og drikkevareindustri.

http://www.bordbia.ie

Interbev er den franske tværfaglige organisation for kvæg og kød. Den blev grundlagt den 9. oktober 1979 af organisationer, der repræsenterer sektorerne husdyr og kød og blev officielt anerkendt ved et dekret den 18. november 1980 som en kød tværfaglig organisation for kød og husdyr. Vores rolle er at forsvare og fremme den fælles interesse for landbrug og industri, håndværksmæssige samt kommercielle aktiviteter inden for sektoren.

http://www.interbev.fr