Panerede lammefingre á la tonkatsu

FORBEREDELSE: 10 minutter TILBEREDNING: 10 minutter Føj til favoritter

1 Vurdering

Ingredienser

Til 4 personer

  • 500 g lammesteak
  • 2 æg
  • 100 g panko-rasp
  • Lidt mel
  • 1 strø get tsk. hvidløgspulver
  • ¼ hvidkål
  • 2 gulerødder
  • 3 spsk. hvid eddike
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
Sovs:
  • 1 spsk. Worcestersovs
  • 4 spsk. ketchup
  • 2 spsk. østerssovs
  • 2 tsk. sukker
  • En smule yoghurt naturel (valgfri)

Sådan gør du

1

Hak hvidkål fint og riv gulerødderne. Hæld eddike over dem, bland og lad det hvile.

2

Pisk æg i en dyb skål med salt, peber og hvidløgspulver.

3

Skær kødet i stave, krydr og rul dem i mel. Ryst ovenskydende mel af og dyp dem så i æggeblandingen og herefter i panko raspen.

4

Varm olien op til 180° C.

5

Bland alle ingredienser til sovsen i en skål. Den kan gøres lidt mildere med youghurt naturel, hvis det ønskes.

6

Steg lammefingrene i olien til de er gyldne og læg dem på køkkenrulle, så ovenskydende olie kan dryppe af.

7

Serveres med sovsen og salat.

Kokkens tip

Du kan erstatte panko-rasp med knust cornflakes (ikke cornflakes med sukker på).
Hvis der er tid, kan du lade de panerede lammefingre hvile en time i køleskabet inden stegning. Det giver en endnu mere sprød panering

Hvordan smagte det?