Mini-lammekebab med halloumi

FORBEREDELSE: 20 minutter TILBEREDNING: 15 minutter Føj til favoritter

1 Vurdering

Ingredienser

Til 12 personer

  • 200 g lammesteaks, skåret i tern på 2,5 cm
  • 2 spsk. raps- eller olivenolie
  • 1 spsk. sherryeddike
  • 1 fed hvidløg, presset
  • ½ spsk. frisk timian, hakket
  • 80 g halloumi-ost, skåret ud i 12 tern
  • 1 lille rød peberfrugt, udkernet og skåret i 24 små tern
  • Sort peber

Sådan gør du

1

Rør 1 spsk. olie sammen med eddike, hvidløg og timian. Tilsæt lammesteakene, dæk dem til, og lad dem marinere i 10 minutter ved stuetemperatur. 

2

Varm ovnens grillfunktion op til middel varme.

3

Lav 12 minispyd med hver 2 lammetern, 2 peberfrugttern og 1 ostetern.

4

Pensl dem med olie, krydr med peber, og grill dem 6-8 minutter på hver side.

5

Serveres varme som forret.

Kokkens tip

Det er ikke nødvendigt at tilsætte salt – halloumi-osten indeholder allerede rigeligt salt!

Hvordan smagte det?