Lammeburgere med cheddar og æble-rødbedesalsa

FORBEREDELSE: 10 minutter TILBEREDNING: 10 minutter Føj til favoritter

2 Vurdering

Ingredienser

Til 4 personer

  • 450 g hakket lammekød
  • 75 g revet cheddarost
  • 1 grønt æble
  • 2 små rødbeder, kogte
  • 100 g "double cream", 48%
  • 1 spsk. hakket persille
  • 1 spsk. hakket purløg
  • 1 tsk. med top sennep
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 4 burgerboller
  • Rodfrugtchips

Sådan gør du

1

Hak halvdelen af æblet og en rødbede (ca. 90 g) i små stykker. Tilsæt double cream, purløg, salt og peber. Skær resten af æblet og den anden rødbede i tynde skiver.

2

Bland det hakkede lammekød cheddarost, sennep, persille, salt og peber. Del blandingen i fire og form dem til burgerbøffer.

3

Brun dem på begge sider på en smurt pande ved medium varme.

4

Skær bollerne i halve og rist dem. Læg æble og rødbedeskiver på og herefter bøfferne og æble-rødbede-salsaen. Serveres straks med rodfrugtchips som tilbehør.

Kokkens tip

Du kan dryppe citronsaft på æbleskiverne, så de ikke bliver brune.

Hvordan smagte det?